Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Η φτωχομεσαία Αγροτιά δεν κάνει πίσω !



Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α χαιρετίζει το μαχητικό αγώνα της αγροτιάς και την πανελλαδική σύσκεψή της που αυτός ανέδειξε σαν ανάγκη και πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10/2 με πρωτοβουλία του μπλόκου της Νίκαιας, όπου πάρθηκε απόφαση οι αγρότες να παραμείνουν στα μπλόκα, κλιμακώνοντας τον αγώνα, ενάντια στην πολιτική της συγκυβέρνησης, της Ε.Ε και των μνημονίων.

Κρίσιμο βήμα για τη μαζικότητα και το δυνάμωμα του αγώνα θα είναι η πραγματοποίηση συνελεύσεων στα μπλόκα και η ανάδειξη σε αυτές των εκπροσώπων για τις διαδικασίες συντονισμού.

Ως ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α πιστεύουμε ότι ο ενωτικός αυτός αγωνιστικός συντονισμός πρέπει να συμβάλει σε έναν πανεργατικό-παλλαϊκό ξεσηκωμό ενάντια σε αυτούς που μας  παίρνουν  το φαΐ από το τραπέζι, σε αυτούς που ρημάζουν τις ζωές μας και κλέβουν τον πλούτο που παράγουμε.

Καλούμε τα συνδικάτα των εργαζομένων, τις επιτροπές αγώνα, τους ανέργους, όλα τα λαϊκά στρώματα, να στηρίξουν τα αγροτικά μπλόκα.

Καλούμε τη φτωχομεσαία αγροτιά να κλιμακώσει τους αγώνες της σε συντονισμό με την εργαζόμενη πλειοψηφία και τους ανέργους, με στόχο την ανατροπή της άγριας αντιλαϊκής πολιτικής και της κυβέρνησης που την υλοποιεί.  

Καλούμε σε παλλαϊκό ξεσηκωμό, τα όργανα του οποίου θα επιβάλλουν τη διαγραφή του χρέους, την έξοδο από το ευρώ και την ΕΕ, την κρατικοποίηση των τραπεζών και των μεγάλων παραγωγικών μονάδων που θα λειτουργούν με εργατικό έλεγχο, και την παραγωγική ανασυγκρότηση σε σύγκρουση με τις καπιταλιστικές σχέσεις παραγωγής με κριτήριο την κάλυψη των λαϊκών αναγκών.

Η απεργία στις 20 του Φλεβάρη να αποτελέσει σκαλοπάτι κλιμάκωσης για πανεργατικό απεργιακό ξεσηκωμό, για μπλόκα και καταλήψεις παντού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου