Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Καμία δίωξη στους αγωνιστές του Δικτύου Σπάρτακος

Το μαύρο κυβερνητικό μέτωπο προχωράει υλοποιώντας κάθε κομμάτι της αντιδραστικής, ακροδεξιάς και αντιλαϊκή ατζέντας, προσπαθώντας να ανατρέψει κάθε αντίσταση, κάθε κίνημα αμφισβήτησής του. 

Στόχος τώρα, είναι το Δίκτυο Αλληλεγγύης Στρατευμένων, το οποίο διώκεται με μια δίκη-συμπαιγνία στις 23 Οκτωβρίου 2014, στις 9.00 π.μ. στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, μετά από δημοσίευση στην ιστοσελίδα της, επιστολής στρατευμένων που κατήγγειλαν τις συνθήκες διαβίωσής τους στο ΚΕΝ Γρεβενών. 

Μέσα από μια διαδικασία που «μυρίζει» έντονα αυθαιρεσίες και παρακολουθήσεις πολιτών, συντάχθηκε μια δικογραφία που στοχεύει σε πρόσωπα, στην πραγματικότητα όμως, στοχεύει σε όλη την Επιτροπή και τελικά, στο ίδιο το κίνημα.

Αυτό που δεν έχουν καταλάβει όμως, είναι ότι το Δίκτυο Αλληλεγγύης Στρατευμένων είμαστε όλοι και όλες εμείς. 

Η πολιτική δίωξη εις βάρος του Δικτύου, είναι δίωξη ενάντια σε κάθε αντιστεκόμενο, είναι στοχοποίηση αγωνιστών και έχει στόχο την πειθάρχηση, όχι μόνο στη θητεία, αλλά στην ανεργία, στη φτώχεια, στον φόβο, στην ατομική λύση.

Αυτό που επιχειρούν να δικάσουν στις 23 Οκτωβρίου, είναι το κίνημα των ελεύθερων φαντάρων, των δικαιωμάτων στον στρατό, το αντιπολεμικό κίνημα, την πάλη ενάντια στον ρατσισμό, τον πόλεμο, τον εθνικισμό και το φασισμό.

Κάτω τα χέρια από το Δίκτυο Αλληλεγγύης Στρατευμένων!

Συγκέντρωση την Πέμπτη 23/10/2014 στις 9.30 π.μ. στα δικαστήρια πρώην σχολής Ευελπίδων (Β' Μονομελές)

ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου