Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Προεκλογική Εκδήλωση και Εξορμήσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Κεντρική Πολιτική Προεκλογική Εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ – Μέτωπο Αριστερής Συμπόρευσης (Μ.ΑΡ.Σ.) την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου στη Λαμία.

Την εκδήλωση άνοιξαν με τις ομιλίες τους οι υποψήφιοι στη Φθιώτιδα Γιάννης Μέλλιος και Βασίλης Ζούμπος και ακολούθησε η τοποθέτηση του συντρόφου γιατρού και υποψηφίου στη Β’ Αθήνας με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ, Γιάννη Σκυνδίλια.

Έπειτα ακολούθησαν χαιρετισμοί-τοποθετήσεις από τους υποψηφίους του Νομού Φθιώτιδας, τον Κώστα Κότσιαλο, τον Δημήτρη Δάρα, τη Βάσω Καψάλη – Γεροκούδη και τον Στέλιο Βουτσαρά.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν και οι υποψήφιοι της Φωκίδας και της Ευρυτανίας, Παντελής Μπρόφας, Μερόπη Κραντίνου και Λουκάς Μέξης, καθώς και πολλοί άλλοι σύντροφοι που παρευρίσκονταν.

Διεξήχθη συντροφικός διάλογος και όλοι οι ομιλητές τόνισαν την ανάγκη:
- Να αποδοκιμαστούν με τον πιο αποφασιστικό τρόπο οι δυνάμεις της μνημονιακής καταστροφής, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, αλλά και τα νέα συστημικά σχήματα (Ποτάμι, κόμμα Παπανδρέου, κ.λπ.).
- Να μαυριστούν οι φασίστες - δολοφόνοι της Χ.Α.
-  Να ενισχυθεί  η πολιτική συνεργασία ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ, η Αριστερά που παλεύει για την κατάργηση των Μνημονίων, για τη μονομερή διαγραφή του Χρέους, που παλεύει για να ανοίξει ένας άλλος δρόμος στην κοινωνία, έξω από Ευρώ, ΕΕ, ΔΝΤ και ΝΑΤΟ.
- Να ενταθεί ο αγώνας για αλλαγή πολιτικής και όχι για αλλαγή διαχειριστή.
- Να μην περάσουν τα εκβιαστικά διλήμματα της δικομματικής αντιπαράθεσης ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία αναπαράγει η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ νεκρανασταίνοντας την αντιδημοκρατική και αντιαριστερή θεωρία της «χαμένης ψήφου».

Την ίδια στιγμή, υποψήφιοι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ έχουν τις τελευταίες μέρες πραγματοποιήσει εξορμήσεις:
- Στα χωριά της Δυτικής Φθιώτιδας, το Ζηλευτό, το Λιανοκλάδι, τη Σπερχειάδα, το Πλατύστομο, το Καστρί, την Καλλιθέα, τη Μεσοποταμία, τη Νέα Γιαννιτσού και την Τσούκα, την περίοδο από 15 μέχρι 18 Ιανουαρίου.
- Σε γειτονιές και περίχωρα της Λαμίας, τη Μαγνησία, το Παγκράτι και την Ανθήλη, καθώς και το ευρύτερο κέντρο της πόλης, την περίοδο από 15 μέχρι 21 Ιανουαρίου.
- Στη Φωκίδα: Άμφισσα, Ιτέα, Ελαιώνας, Δεσφίνα, Χρυσό, Δελφοί, Κίρρα, Αγία Ευθυμία, Βουνιχώρα, Μαλανδρίνο, Λιδωρίκι, Λευκαδίτι, Συκιά, Στρώμη, Καλοσκοπή, Οινοχώρι, Σκλήθρο, Αποστολιά, Καστέλια, Γραβιά, Μαριολάτα, Λιλαία, Επτάλοφος, Γαλαξίδι, Βάριανη, Πολύδροσο, την περίοδο από 16 μέχρι 20 Ιανουαρίου.
- Στο Καρπενήσι Ευρυτανίας την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.

Σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή υποψήφιοι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ θα επισκεφθούν τη Στυλίδα, την Πελασγία και τα χωριά της ανατολικής Φθιώτιδας, τη συνοικία Γαλανέικα στη Λαμία και τα χωριά της Φωκίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου